Стара Загора - офис: 0885 47 60 60 факс: 042 92 41 47 / склад: 0887 63 73 89

Пловдив - офис / склад: 0889 40 80 30

София - офис / склад: 0887 06 55 55

Варна - офис / склад: 0885 77 77 41

Oписание на продуктите - термопанели, ЛТ ламарина, окомплектовка

obshta2Термопанели

Сандвич панелите са високотехнологичен материал с отлични топлоизолационни, звукоизолационни и декоративни характеристики, предназначен за бързо и икономично строителство на сгради с всякакви мащаби. Биват стенни , покривни и термопанел прозоречен тип.

Трислойният пластифициран термопанел се състои от сърцевина на база минерална вата или пенополиуретанова пяна и външни метални листи с полимерно покритие.

Фирма „Ситония", предлага на своите клиенти стенни и покривни термопанели в над 40 цвята по RAL.

За постигане на цялостен външен дизайн на сгради, се предлагат и термопанели с различни декоративни принтове - с имитация на дърво, камък, метал, кована мед и др., както и термопанел с имитация на пръскана мазилка.

 

Термопанел прозоречен тип

Прозоречният термопанел се състои от светлопропусклива външна и вътрешна част, между които се образува въздушна възглавница. Предлага се в размери, отговарящи на дебелината на избрания покривен термопанел, което позволява вграждането му в покривната конструкция. Изцяло немска изработка, прозоречният термопанел, предлаган от фирма „Ситония", отговаря изцяло на изискванията за естествена осветеност на работни помещения, осигурявайки при това приток на разсеяна, а не на пряка слънчева светлина.

 

Профилна ламарина

Профилната ламарина е най-взискателният отворен разрез на европейския пазар. Използва се за покривно и странично покритие на сгради, индустриални врати и други. Подходяща е за сгради с ниски изисквания за топлоизолация.
Ситония" ЕООД предлага на своите клиенти и ЛТ ламарина по немска технология, с покритие против конденз, подходяща за изграждане на покривни системи на неотопляеми помещения - складове за зърно, всякакъв вид други търговски и промишлени складове, и навеси.

ЛТ ламарината се изработва от поцинкована или пластифицирана ламарина.
При избор на пластифицирана ламарина, фирма „Ситония", предлага и над 40 цвята по RAL.


Окомплектовка

Фирма „Ситония" предлага всички помощни профили, необходими за добрата естетика и функционалност на бъдещите сгради. Това са билни капаци, челни ламарини, подбилни ламарини, водоотичащи профили, ъглови профили, подпиращи основи за полиуретанови панели, обкрайчващи профили за светли отвори и много други. Профилите се изработват от поцинкована и пластифицирана ламарина в богата цветова гама, спазвайки по този начин, архитектурните решения на сградата.

 

Антибактериална лайсна и окомплектовка

Използва се при изграждане на хладилни камери, работни и складови помещения за хранителновкусовата промишленост. Италианско производство, с всички необходими сертификати.

 

Фасадни облицовки

Фасадни облицовки, които фирма Ситония" ЕООД ви предлага, дават възможността да постигнете своето индивидуално желание върху фасадата по лесен и ефективен начин, предлагайки неограничени възможности за решения на фасади. Изберете от разнообразните материали и форми за фасадни облицовки, за да постигнете творческите си цели, използвайте максимално цветовете за да постигнете стил и уникалност спрямо стадартните решения.

 

Предимства на строителството с термопанели

Предимства на строителството с термопанели

Сандвич панелите са отличен строителен материал, за бърз и надежден монтаж на сгради и съоръжения. Те притежават редица ...

ПРОДЪЛЖАВА...

Приложение на сандвич панелите в строителството

Приложение на сандвич панелите в строителството

Поради многобройните си предимства, строителството с термопанели набира все по-голяма популярност в световен мащаб. Атр...

ПРОДЪЛЖАВА...

Oписание на продуктите - термопанели, ЛТ ламарина, окомплектовка

Oписание на продуктите - термопанели, ЛТ ламарина, окомплектовка

Сандвич панелите са високотехнологичен материал с отлични топлоизолационни, звукоизолационни и декоративни характеристик...

ПРОДЪЛЖАВА...
Prev Next
Вълнообразни профили 19/76

Вълнообразни профили 19/7…

Антибактериална лайсна и окомплектовка

Антибактериална лайсна и …

Метални керемиди 912

Метални керемиди 912

Профилирана ламарина - трапецовидни профили 39/128

Профилирана ламарина - тр…

ЛТ ламарина 42/250 с покритие против конденз

ЛТ ламарина 42/250 с покр…

Профилирана ламарина - трапецовидни профили 92/280

Профилирана ламарина - тр…

Отворени разрези - C - Z

Отворени разрези - C - Z

Покривен термопанел - тип керемида

Покривен термопанел - тип…

Отворени разрези

Отворени разрези

Окомплектовка - специални профили

Окомплектовка - специални…

Прилепване с гвоздеи при смесени конструкции

Прилепване с гвоздеи при …

Вълнообразни профили 59/228

Вълнообразни профили 59/2…